Доставка

Скъпи приятели, фирмата ни работи с няколко вида доставки

 1. Доставки

  1. Еконт (може да изберете тази опция за всяка точка на България, стига Еконт да имат покритие)

   1. До офис на Екон

   2. До адрес

  2. Speedy

   1. До офис на Speedy

   2. До адрес

  3. Наш собствен транспорт до всички точки в София: цена 10 – 15 лв. в зависимост от поръчката

 2. Безплатна доставка: за да получите услугата “Безплатна доставка” трябва да направите поръчка над 300 лв. и да се намирате на територията на град София. Безплатна доставка за провинцията може да бъде договорена допълнително и индивидуално в зависимост от поръчката и теглото й. Също значение има, колко дълго сте наш клиент и каква история на поръчки имате.

 3. Описаните условия не важат за дългогодишни корпоративни клиенти с голяма история на поръчки. При дългогодишни корпоративни клиенти с голяма история условията се договарят индивидуално включително. както за провинция, така и за град София


УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

1. Доставката се извършва от куриерска фирма на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера, а след това и на Фирмата Оператор до поискване от потребителя.

2. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

3. Разходите за доставка се поемат от потребителя, с изключение на случая в т.4, като цената зависи от неговото местоположение, както и срока за доставка по схемата на куриера или условията за доставка на Фирмата Оператор.

4. Безплатна доставка при поръчки над 300 лева за цялата страна. При направени отстъпки от цените, публикувани на сайта, с изключение на използван код за отстъпка, безплатната доставка не важи. Цената на доставката при поръчка под 300 лева е 10 лева за района на София. За провинцията пратките се пращат с фирма куриер: Speedy или Еконт.

5. Фирмата Оператор или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.


Доставките се изпълняват в рамките на 24 часа от направата на поръчката при положение, че поръчаните артикули са налични в склада ни. При не наличност в склада ни може да се получи забавяне до 48 часа (но това е рядкост и почти не се случва), все пак сме длъжни да ви го кажем.

Ако има забавяне от страна на Еконт или Speedy, екипа на Scorpi.bg, НЕ носи отговорност за получилото се неудобство.

Ако имате допълнителни въпроси, може да се обърнете към нас на посочения мейл адрес: sales@scorpi.bg

 

Поздрави

Scorpi